.

11 Şubat 2019 Pazartesi

Tığı işi motifli örme etek , çocuk örme etek , crochet , bohemian crochet


Cıvıl cıvıl renkleri ile yaza damgasını vuracak örgü etek yapımı yediden yetmişe tüm genç kızların ayaklarını yerden kesecek güzelliğe sahip. Görür görmez insanın içini ısıtan ve farklı desenleri ile herkesin beğenisini toplayan bu örgü etek nasıl yapılır merak ediyorsanız detaylı yapım aşamaları sayesinde kolaylıkla öğrenebilirsiniz.Yazın sıcak akşamlarında dışarı çıkarken ya da plajda keyifle yürüyüş yaparken rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu etek modeline sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey motiflerinden başlamak.

İlk motifi resimler ve yapım aşamalarından yararlanarak ördükten sonra üçgen motifi de örerek birleştiriyorsunuz. Daha sonra ise su yolu görünümüne sahip ve farklı renklerde örülen kenarları örmeniz yeterli. Son olarak bel kısmını örüp lastik geçireceğiniz eteğinizi çok kısa süre de ve zevkle hazırlayabilirsiniz.
Bu modelde sarı, kırmızı ve turuncu renkler kullanılıyor olsa da sizler istediğiniz bambaşka renklerde örebilirsiniz. Eteğinizin örgü ve dikiş aşamaları bittikten sonra ise altına astar dikmenizi tavsiye ederim. Bu sayede çok daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
Bu modelimizi ister kendiniz için örerek giyebilir isterseniz kızlarınız ya da sevdiğiniz yakınlarınız için örerek keyifle ve severek giyecekleri bir hediye vermenin tadını çıkarabilirsiniz. Etek modasına yön verecek güzelliğe sahip bu etek modelimiz başta olmak üzere tüm farklı el işi modelleri için facebook grubumuzu takip etmeye devam edin.







Hiç yorum yok: