.

11 Şubat 2019 Pazartesi

Şiş işi bere boyunluk modeli yapımı -knit hat,shawl

Şiş işi bere boyunluk modeli yapımı

Bugün sizler için yine çok şık ve güzel bir bere ve boyunluk modeli göstermek istiyorum. Bu bere boyunluk modeli yapımı için modelin nasıl yapıldığına dair sizlere videoda sunacağım. 
Bere ve boyunluk için farklı bir model arıyorsanız eğer bugün sizlere göstereceğim şiş ile yapılmış olan modele mutlaka göz atmalısınız. Şiş ile örgü örmeyi seviyorsanız ve kolaylıkla şiş işi yapıyorsanız eğer mutlaka göstereceğim bu modele bir göz atın.
Bere boyunluk modeli yapımı sırasında burada renk geçişleri olan bir ip kullanılmış. Bu şekilde model çok güzel durmuş. İsterseniz tek renk iplerde kullanabilirsiniz. Tek renk ip ile yapılmış bere boyunluk modeli için de size bir görsel sunuyorum. 
Burada tek renk ip ile yapılan bere boyunluk modelinde süslemek için aralarda inciler kullanılmış. Bu şekilde çok şık süslü bir bere boyunluk modeli yapılmış. Sizde bu şekilde aralarda süslemeler yaparak berenizi yapabilirsiniz.
Bere boyunluk modeli yapımında kullanılan örgü işi aslında çok kullanışlı ve birçok alanda kullanabileceğiniz bir model. Bu model ile kazak, hırka, ceket ve hatta şal dahi yapabilirsiniz. Çünkü model gerçekten çok güzel duruyor.
Modelin yapımı için ben size aşağıda bir video vereceğim. Burada modelin nasıl kurulacağı anlatılmış. Ama video yabancı dilde olduğu için ilk başta zorlanabilirsiniz ilerleyen zamanlarda modeli rahatlıkla çıkartabilirsiniz.

Hiç yorum yok: